Onderweg 002 (Medium)Vandaag fietste ik door het Vondelpark en ben even afgestapt om de Ooievaars die door het weiland wandelen te fotograferen. Mijn voorbeeld werd meteen gevolgd door een mevrouw. Daarom had ik dit stukje eigenlijk “Digitale fotografie” willen noemen. Maar dan snapt niemand meer waar het over gaat. In elk geval, storm of geen storm, de ooievaars lopen onverstoorbaar door. Met het nest bouwen wil het overigens niet erg lukken. Dat nest stelt helemaal niets voor. Neem dan de Ooievaars in het Frankendaelpark. Wijlen meneer Wielenga heeft een aantal jaar geleden een prachtig nest gebouwd. Meteen het jaar daarop nestelden er twee Ooievaars. Dat is twee jaar goed gegaan. Vorig jaar werd het niks. Het schijnt dat het mannetje te oud is om nog langer aantrekkelijk te zijn voor Ooievaar dames.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn