Als je bovenstaand overzicht ziet, weet je meteen hoe wij onze zondag zijn doorgekomen. In plaats van te genieten van het mooie weer, snuffelen in oude girodagafschriften! Het resultaat is dit betalingsoverzicht. Vandaag meteen uit bed, verstuurd via de mail aan het webcareteam en Lindorff. En nu maar hopen dat UPC bereid is de eigen administratie te vergelijken met de onze. Zeker na het maken van dit overzicht zien wij een eventuele gerechtelijke procedure met vertrouwen tegemoet. Ik zit al te berekenen wat deze hele affaire ons gekost heeft. En dan denk ik niet alleen financieel, maar emotioneel. Om niet te spreken over de inbreuk in onze privacy. In bijstandstermen zou men spreken van “girogluren”. Ik ben benieuwd of de rechter ook in dit soort zaken het “evenredigheidsprincipe” hanteert. Of te wel, de gevraagde informatie moet in verhouding staan tot het daarmee te dienen belang. Ik denk dat UPC daar al ver overheen is gegaan. Maar we zullen zien. Mens van het harmoniemodel, hoop ik nog altijd op een “happy end”.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn