Vandaag in de krant: “Met de zes miljoen euro die de gemeente al heeft geïnvesteerd is een glasvezelnetwerk aangelegd waarmee 37.000 woningen in de wijken Osdorp, Zeeburg en Watergraafsmeer kunnen worden voorzien van telefonie, televisie en snel internet. Nu de Europese Commissie de financiering heeft goedgekeurd wordt er gesproken over uitbreiding van het netwerk naar de rest van Amsterdam. Of de gemeente daar ook in wil investeren is niet bekend.” Voor kabelmaatschappij UPC is de kous nog niet af. Het bedrijf wacht tot de uitspraak van de Commissie openbaar is, waarna er eventuele vervolgstappen komen.

Al tijden verheug ik mij op het “herleven” van A2000. Het eigen glasvezelnet van Amsterdam, waar ik voor een redelijke prijs televisie, telefoon en internet met supersnelheden kan afnemen. Maar UPC probeert dit te dwarsbomen. Zij zien de bui al hangen: geen hond die hun product nog wil. En wat doen ze dus, dat waar ze denken goed in te zijn, procederen! Wie stopt UPC??
Wie O Wie???

1 Reactie naar “UPC and Me: Drie”

 • Anonymous:

  Even een reactie op het motto van de dag, met het boek erbij, anders gaat UPC daar ook nog eens over procederen:

  Although the masters make the rules
  For the wise men and the fools
  I got nothing, Ma(do), to live up to

  theTwinWithin

Mijn Foto's

Huiswijn