Lage Vuursche 009 (Medium)Ik weet niet hoe ik dit stukje moet noemen: herfst, paddestoel, weekeindje weg, Lage Vuursche of mobiel bloggen. Feit is dat ik voor het eerst mobiel blog. Wij zijn drie dagen in een hotel in Lage Vuursche. Van te voren heb ik mij ervan verzekerd dat er draadloos internet zou zijn, zodat ik niet hoef af te kicken. En een fitnessruimte. Ik ben inmiddels 3 kilo lichter en ik wil wel het tempo er in houden. Maar het voornaamste is de omgeving. Vandaag hebben we een flink eind gelopen en natuurlijk zijn we weer de weg kwijt geraakt. Hoe dat komt weet ik niet. Maar op een of andere manier snappen wij duidelijk de paaltjes niet. Stel je even voor, wij volgen een rode route. Op een gegeven moment komen wij een tweesprong tegen: twee rode wegwijzers, de ene heet Kasteeltuinenroute en de andere, die de tegenover liggende kant op gaat de Lage Vuursche route, welke route volgden wij? Ik weet het niet. Wij volgden een rode route, hoe die heette? Wij besluiten de Kasteeltuinroutepaaltjes te volgen, maar je raadt het al. Het was de verkeerde! Komen we uit bij Drakensteijn (dat nemen we tenminste aan gezien de beveiliging, videocamera´s, hoog hek dat onder stroom staat en schijnwerpers) en staan we aan de rand van Lage Vuursche. Konden we weer terug. Inmiddels was er duidelijk een feest gaande in Drakesteijn: keiharde muziek kwam van het terrein. De royalty´s vieren het weekeinde! Enfin, we zijn weer veilig maar afgepeigerd in ons hotel. Tot morgen (als tenminste dit posten lukt 😉

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn